вторник, 13 апреля 2010 г.

«МОРАЛЬНІ АВТОРИТЕТИ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ»

КОНЦЕПЦІЯ РЕЙТИНГ ПРОЕКТУ
«МОРАЛЬНІ АВТОРИТЕТИ СУЧАСНОЇ УКРАЇНИ»

«Моральні авторитети сучасної України » – принципово новий для українського суспільного і МЕДІА-простору рейтинг-проект, який поєднує у собі соціологічне дослідження, інформаційну компанію, телевізійну програму з інтерактивним опитуванням телеглядачів, а в міжпрограмний період – інших громадян України щодо місця й ролі моральних авторитетів - видатних державних і політичних діячів, військових, художників, учених, спортсменів, релігійних та громадських діячів, письменників, викладачів, батьків, знайомих, тощо у їх особистому житті та у сучасному житті суспільства, держави, країни.

Формат не має аналогів і створюється виключно на основі вітчизняних пропозицій його зацікавлених учасників, партнерів та фахівців. Успішність рейтинг-проекту забезпечується питомою потребою моральних орієнтирів в прагматичному сучасному середовищі для формування на визнаних народом взірцях моральної життєдіяльності нової української еліти.

В Україні рейтинг-проект має стати резонансною подією загальнонаціонального масштабу та викликати чимало гострих дискусій із приводу того, кого саме слід вважати моральними авторитетами сучасності.

Реалізація рейтинг-проекту передбачається протягом поточного року з фінальною підсумковою частиною у грудні місяці напередодні нового року у вигляді соціологічних досліджень, інформаційних публікацій, телевізійних програм з інтерактивним опитуванням телеглядачів та вибірковим анкетуванням в усіх регіонах країни інших громадян у між програмний період.

Аналізом анкет та підрахунком голосів, буде опікуватись авторитетне журі рейтинг-проекту, яке складатиметься з експертів, маючих досвід соціологічних досліджень.

Ініціатор рейтинг-проекту - Громадська Рада України

Медіа-партнери рейтинг проекту: загальнонаціональна газета-університет «Новий Курс України», всеукраїнський журнал «Конфлікти і закони»

 


Кординатор рейтинг-проекту – письменник Валя Янко
Контакти рейтинг- проекту - м.тел. 063-614-12-25
e-mail: V.Yanko@bigmir.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий